Pentuja Puppies

Kasvatan valkoisia ja harmaita kääpiö- ja toyvillakoiria yhden tai kaksi pentuetta vuodessa. Pennut kasvavat kodissani, meillä ei ole erillisiä kenneltiloja.

Alla olevasta linkistä pääset näkemään pentueeni ja klikkaamalla koiran nimeä, pääset tarkempiin tietoihin koirasta. Elpianko’s pennut Kennelliiton jalostustietokannassa

Elpianko’s pentuohje 2019  (ei saa lainata tai kopioida ilman lupaa)

******

Pentukyselyitä on valtavasti. On niin harmillista, että en voi kaikille ihanille kodeille pentua luvata. Olen oppinut, että ns. varausjono ei toimi.  Kukaan ei jaksa odottaa vuotta tai kolmea sitä omaa pentua. Joten on hieman tuuristakin kiinni kenelle pentu muuttaa. Avainsana: Oikeaan aikaan yhteydessä. Haluan aina nähdä uuden perheen ja varmistua että pentu saa hyvän kodin ja että kemiat toimii ostajalla ja minulla.

Villakoiran pentuja kannattaa ensisijaisesti etsiä Suomen Villakoirakerhon pentuvälityksestä tai ottamalla yhteyttä suoraan Villakoirakerhon sivuilla oleviin kasvattajiin.

Pentutiedustelut :

Pia Käki
Hakatie 2, Iittala
Finland
+358 50 5477 413

Facebook https://www.facebook.com/pia.kaki.1
E-mail pia.kaki@elpiankos.com,

One comment on “Pentuja Puppies

 1. Kaija Alhopuro

  Hei Pia!

  Hienoja saavutuksia sertien muodossa Elpianko’s koirille tänä vuonna. Huomasin juuri, että teillä pentulaatikossa käy tuhina. Onnea kaikille! Toivottavasti pienille löytyy hyvät kodit.
  Meillä on mennyt hienosti Blanca-koiran kanssa. Hän on jo +9 kk ikäinen, luonteeltaan oikein mukava kaveri. Pablo on usein muistoissamme.

  Kaikkea hyvää koko teidän porukalle!
  Joulua odotellen Kaija Alhopuro

Leave a comment